Veerbollenparty groot succes


Op zondag 15 januari is de traditionele veerbollen party gehouden in het Louwman Museum, dit bleek een prachtige lokatie te zijn voor dit evenement en de opkomst was dan ook zeer groot. Een 130 tal leden met hun partners/introducees hadden zich opgegeven om dit evenement bij te wonen.  Men moest zich hiervoor wel van tevoren  opgeven vanwege afspraken met het museum.

Vanaf 10.00 uur was er toegang tot het museum. Richard de Kruijf (evenementen commissie) stond ons op te wachten met de inschrijflijst en voorzag ons van een uitrijmunt voor de parkeergarage. Hierna kon de prachtige collectie van het Louwman Museum, die wereldfaam bezit, worden bewonderd.

Om half twee werd iedereen verwacht om een toast met oliebollen op het nieuwe clubjaar (25 jarig jubileum Citroën CX Club Nederland!) te brengen. Hier zien we onze vrienden/clubgenoten en onder het genot van appelflapjes, oliebollen, Cava en jus ‘d orange worden vriendschappen weer versterkt. Onze voorzitter Michel Heijblom nam het woord om ons welkom te heten, de toast uit te brengen en alvast de visie te schetsen van het 25 jarig jubileum dat in augustus gehouden gaat worden. Na het toasten en en wensen voor het nieuwe jaar uit te wisselen kon men weer verder met het bezoek aan het museum. Tot 17.00 uur was er toegang tot het museum.

We mogen weer terugkijken op een prachtig evenement dat mede door de  lokatie bijgeschrijven mag worden in het archief.