Veerbollen party, helaas, is opgeven nu gesloten

Veerbollenparty 2017

In het jubileumjaar van de Citroën CX Club Nederland willen wij jullie graag uitnodigingen voor de veerbollenparty die gehouden gaat worden op zondag 15 januari 2017. We proberen altijd een mooie locatie te vinden voor dit evenement en we menen deze gevonden te hebben in Den Haag bij het Louwman Museum.

Helaas is de termijn om uzelf op te geven voor de veerbollenparty van 15 januari afgelopen zondag verlopen.

U kunt zich niet meer opgeven voor dit evenement, wij hebben het aantal deelnemers moeten melden en strikt vastleggen. U kunt dan , als u zich niet opgegeven heeft, niet bij de kassa melden voor de CX Veerbollenparty.

Wij vragen uw begrip hiervoor.

Mocht u in het bezit zijn van een museum jaarkaart dan vragen wij u die voor het museum te gebruiken en hoeft de vereniging geen toegang tot het museum te betalen.

Namens de organisatie

Richard de Kruijf

Het Louwman Museum herbergt ’s werelds oudste privécollectie automobielen, bijeengebracht door twee generaties van de familie Louwman. De basis werd reeds in 1934 gelegd en inmiddels omvat de collectie ruim tweehonderdvijftig antieke en klassieke automobielen. Kenners beschouwen de collectie als één van de mooiste ter wereld. Het museum straalt passie uit.

Lees meer