TE KOOP: CXA CX 25 GTi met cruise control en airco

     

Bouwjaar 1989, kleur Blanc Meije. Voorzien van ABS, airco, originele cruise control bediening (met VDO cruise control), glazen schuif/kanteldak (moon roof), er worden nieuwe Morette-koplampen meegeleverd en nog diverse andere zaken speciaal voor de Amerikaanse markt, waaronder de kenmerkende ‘sidemarkers’, verstevigingsbalken in de portieren en een speciale metalen brandstof vulhals.

De nieuwe eigenaar krijgt een map met een set originele CXA brochures en documentatie over de auto.

Deze auto is destijds in de jaren tachtig speciaal in Nederland omgebouwd voor de Amerikaanse markt en heeft daar circa 20 jaar rondgereden. Vervolgens is ze teruggekocht door de Amerikaanse eigenaar van CXA. Er is een eerste begin gemaakt met een restauratie. Wegens tijdgebrek is deze auto nu te koop. Een mooi project voor iemand die een echt unieke CXA CX wil bezitten. Weinig roest, maar de auto moet wel helemaal nagelopen worden na een paar jaar stilstaan. Ook de witte lak behoeft enige aandacht.

Er kan een beige lederen achterbank en deurpanelen bij worden overgenomen. Het stiksel van de bank moet wel vernieuwd worden.

Nog geen Nederlands kenteken.

Prijs: € 3.000,-

Voor meer informatie neem contact op met:

Theo Kerger,

Telefoon: 06 22 99 59 04

E-mail: dr.theo@home.nl