CX Relax Middag – zondag 23 juni te Arkel gehouden

Op zondag 23 juni is de eerste CX Relax middag gehouden

Bent u nog relatief kort lid of nog niet zo bekend binnen de Citroën CX Club Nederland?
De club organiseert op 23 juni dé mogelijkheid om kennis te maken. Met elkaar én met de commissies en activiteiten binnen de club.
Dit was de aankondiging van de eerste relax middag, een dag waarbij nieuwe en bestaande leden en geïnteresseerden een leuke middag te bezorgen waarbij de CX club centraal staat. Het bestuur en de diverse commissie waren aanwezig zodat iedereen eens een praatje kan maken of vragen kan voorleggen. Dit alles is georganiseerd door de jeugd commissie. Het evenement was in ons club magazijn gesitueerd en vanwege de grote opkomst en verwachtte weer zijn een aantal tenten opgezet. Ook aan de inwendige mens is gedacht, broodjes, soep en een bittergarnituur samen met een hoop alcohol vrij bier en diverse frisdranken stonden paraat.

Het feest begon rond een uur of twaalf en een man/vrouw of veertig waren present. Onder de tenten was het goed toeven in het magazijn was het heerlijk koel en aan de balie werd en druk gesproken over allerlei onderdelen en deze gingen ook in behoorlijke aantallen over de toog. Wat later zijn er tafels klaar gezet waar iedere commissie een eigen tafel had en iemand die een vraag aan deze commissie had zich bij deze tafel kon vervoegen en zo een antwoord kon krijgen. Hierna konden de aanwezige zich weer op de stoelen plaatsen en lekker praten over allerlei zaken. Het was een geweldig ontspannen gebeuren die zich waarschijnlijk zal herhalen. Kortom bravo voor de organisatie.
….