Najaarsrit 2013 verreden

Op zondag 6 oktober is de traditionele najaarsrit gehouden.

Deze rit ging door het mooie Noord-Holland! Wij hebben dit jaar als startplaats gekozen voor een mooie locatie bij het Streekbos in Bovenkarspel, in de kop van Noord Holland. Hier maken we gebruik van het restaurant IJgenweis, mooi gelegen in het Streekbos.
Zo’n 35 equipes konden we verwelkomen op deze locatie.Eerst een kopje koffie al dan niet met een bijbehorende consumptie en oude maar ook nieuwe vrienden en bekenden de hand schudden en een praatje maken.

Om c.a. half een wordt het evenement geopend door de evenementencommissie en word een woord aan ons gericht door de voorzitter. Ook de weergoden waren ons gunstig gezind en konden we bijna de gehele dag in de zonneschijn toeren.

Dan gaan we rijden, we rijden zuidwaarts de provincie in.

De tocht voert ons langs Bovenkarspel, Grootebroek, Hoogkarspel, Hauwert, De Goorn en vele andere pittoreske dorpjes waar de rit uiteindelijk zijn besluit vond in De Rijp. Hier wordt door een aantal equipes aansluitend de maaltijd gebruikt en kunnen we terugkijken op wederom een succesvolle najaarsrit. Onderweg bleken wij niet de enige autoclub te zijn die deze contreien rondtoeren en zie we ook heel wat cultureel erfgoed voorbij komen.

Foto’s zijn welkom, zodat die geplaatst kunnen worden, Mark alvast bedankt voor de bijdrage.

2 antwoorden op “Najaarsrit 2013 verreden”

  1. Het was een fantastische rit en dito weer, hulde aan de organisatie! Vele mooie en fotogenieke dames onderweg mogen spotten, ik zal de reportage naar de webmaster sturen, mocht deze voldoende in de smaak vallen (de reportage, niet de webmaster) dan verschijnen de foto’s wellicht op de site. De dag was de reis naar het mooie Noord-Holland meer dan waard! Het volgende event zal een thuiswedstrijd worden, de nachtrit in Zuid Limburg. Bij voldoende animo kan er ook een voorsjaarsrit in de Zuid Limburgse heuvels verreden worden, laat maar weten wie hier oren naar heeft. We dachten aan 13 april, paaszondag 20 april of 18 mei als mogelijke data.
    Groetjes, Marc

  2. Kom zelf uit Noord-Holland maar keek mijn ogen uit heb de rit samen met een vriend gereden en hebben genoten.Hulde voor de organisatie

Reacties zijn gesloten.