Terugblik Veerbollenparty

In de beste traditie van de Citroën CX Club Nederland openen we het nieuwe jaar met een feestelijke bijeenkomst om het oude jaar uit te luiden en een nieuw clubseizoen te verwelkomen. Dit jaar kon men voor een hapje, een drankje en een oliebol terecht in Fort Bronsbergen. Deze uitspanning ligt aan de IJssel aan de rand van Zutphen, op het kruispunt van de Achterhoek en de Veluwezoom.

In eerste instantie was er nog een discrepantie betreffende de aanvangstijd, op de site stond abusievelijk 11:00 vermeldt, dit moest 13:00 zijn. In de morgen is dit gerectiviseerd naar de juiste tijd die ook in het clubblad en in de nieuwsbrief was vermeldt. Onze gemeende excuses hiervoor. Gelukkig waren slechts enkele leden ruim aan de vroege kant gearriveerd waren en zij hadden het schilderachtige Zutphen in de tussentijd bezocht.

De opkomst was behoorlijk goed te noemen, een 50 tal CX liefhebbers verschenen om elkaar de handen te schudden, een glaasje te drinken en de complementaire (veer)oliebol te nuttigen en uiteraard veel te converseren omtrent de CX en aanverwante zaken.

Om c.a. 14:00 nam onze voorzitter het woord en nodigt ons allen uit om het 40 jarig bestaan van de CX te komen mee vieren samen met de Franse CX club in het pittoreske plaatsje Le Treport. (zie evenementen kalender). Ook de oldtimerregeling werd nog even aangestipt.

Na de toespraak werd een glas champagne geheven en ging ieder door met het samenzijn. Buiten op de parkeerplaats stonden een groot aantal CX (misschien wel voor de laatste maal) te glimmen in de zonneschijn.

Na verloop van tijd begonnen de leden hun terugtocht te aanvaarden en konden terugkijken op wederom een geslaagd evenement.

 

HPIM1532kl HPIM1533kl HPIM1529kl HPIM1530kl HPIM1531kl

Eén antwoord op “Terugblik Veerbollenparty”

  1. De MRB is voor de diesels wel al van kracht, mijn CX diesel is momenteel geschorst.
    Benzine auto’s die van de overgangsregeling gebruik maken mogen in 2014 inderdaad nog van de weg gebruik maken in januari en februari

    Maar dan kom ik wel met een ander Citroenetje 😉

    groet
    Henk

Reacties zijn gesloten.