Magazijn

CX-magazijn

Corona regels:

*********************************

Naar aanleiding van de huidige ontwikkelingen heeft ook de CX Club haar maatregelen verruimd.

Zo is vanaf 1 juli is het magazijn weer geopend. Wel willen we nog voorzichtig aan doen dus het verzoek is:

  • Mail van tevoren en maak een afspraak voor een specifieke tijd om langs te komen
  • stuur ons een lijstje met de onderdelen die je zoekt zodat we die al kunnen opzoeken en je verblijf als je ze komt halen zo kort mogelijk kan zijn
  • kom alleen, of als je met meerdere mensen komt, kom alleen naar binnen
  • gebruik de aanwezige ontsmettingsmiddelen
  • betaal met pin.

Bestellen bij het magazijn en het vervolgens laten toesturen kan natuurlijk ook nog steeds . Bestellen kan via magazijn@citroen-cxclub.nl

******************************************

Of je nu een CX hebt om in te rijden of om aan te sleutelen, één ding hebben alle CX’en gemeen…. Ze gaan allemaal een keer stuk! En dan heb je onderdelen nodig!
Sinds 2001 heeft de CX club hiervoor een magazijn in het leven geroepen dat in 15 jaar tijd is uitgegroeid van een verzameling onderdelen naar een groot, professioneel opgezet, levendig en zeer actief onderdelenmagazijn, voor èn door clubleden!

Naast het inkopen van onderdelen, het demonteren van sloopauto’s en het bedienen van clubleden (onze ‘klanten’), is het clubmagazijn vooral een centraal broeinest van activiteiten, levendigheid en ontwikkelingen binnen de club.

De magazijncommissie probeert op de hoogte te blijven van alle technische ontwikkelingen op CX gebied. We proberen te signaleren welke onderdelen schaars worden, welke onderdelen nog nieuw te krijgen zijn en welke onderdelen nagemaakt moeten en kunnen worden.

Openingstijden

Het clubmagazijn is iedere 1e en 3e zaterdag van de maand geopend van 11 uur ‘s ochtends tot 3 uur ’s middags (11.00-15.00).

Waar te vinden?

Sinds januari 2012 is ons clubmagazijn te vinden op een prachtlocatie te Arkel (Z-Holland), vlakbij Gorinchem. Op het kaartje hieronder kan je goed zien waar je moet zijn, er is alleen één maar… Je kan niet voor de deur van het nieuwe magazijn parkeren (dit is het enige addertje onder het gras van deze superlocatie). Parkeren kan je bij punt ‘A’ op de kaart (voor de deur van bedrijf ‘Illbruck’, zij zijn op zaterdag gesloten), vervolgens is het ongeveer 200 meter lopen naar ons magazijn, punt ‘B’ op de kaart.

Grotere onderdelen mag je uiteraard voor de deur van het magazijn in- of uitladen.

Adres:

Citroën CX Club Nederland, magazijn
Vlietskade 1712
4241 WJ Arkel

Email: magazijn@citroen-cxclub.nl

Telefoon: 0619696218 (alleen bereikbaar tijdens openingsuren)