Magazijn

CX-magazijn

Corona regels:

*********************************
Het magazijn is al weer enige tijd open op de reguliere 1e en 3e zaterdag van de maand en we hebben velen van jullie al weer mogen helpen.

Bezoek aan het magazijn gaat alweer iets soepeler dan eerder. We doen nog wel zo verstandig mogelijk maar we hebben  wel wat minder regels. We vragen jullie om ons daar een beetje mee te helpen.

  • Als je komt probeer dan nog wel een beetje afstand te houden.
  • Je maakt het ons makkelijker als je van tevoren via de mail laat weten wat je nodig hebt zodat we dat vast op kunnen zoeken.
  • Als het druk is wacht dan even buiten tot het wat rustiger is.
  • En, misschien wel het belangrijkste, als je klachten hebt stel je bezoek dan even uit. Tot je weet dat er niks aan de hand is, bijvoorbeeld doordat je getest bent.

Wat natuurlijk ook blijft is bestellen bij het magazijn en het vervolgens laten toesturen. Bestellen kan via magazijn@citroen-cxclub.nl

Link naar de voorraadlijst van het magazijn: https://www.citroen-cxclub.nl/voorraadlijst-magazijn/

Het bezoekadres van het magazijn is: Vlietskade 1712, 4241 WJ Arkel.

Telefoonnummer alleen tijdens opening : 06-19696218

******************************************

Of je nu een CX hebt om in te rijden of om aan te sleutelen, één ding hebben alle CX’en gemeen…. Ze gaan allemaal een keer stuk! En dan heb je onderdelen nodig!
Sinds 2001 heeft de CX club hiervoor een magazijn in het leven geroepen dat in 15 jaar tijd is uitgegroeid van een verzameling onderdelen naar een groot, professioneel opgezet, levendig en zeer actief onderdelenmagazijn, voor èn door clubleden!

Naast het inkopen van onderdelen, het demonteren van sloopauto’s en het bedienen van clubleden (onze ‘klanten’), is het clubmagazijn vooral een centraal broeinest van activiteiten, levendigheid en ontwikkelingen binnen de club.

De magazijncommissie probeert op de hoogte te blijven van alle technische ontwikkelingen op CX gebied. We proberen te signaleren welke onderdelen schaars worden, welke onderdelen nog nieuw te krijgen zijn en welke onderdelen nagemaakt moeten en kunnen worden.

Openingstijden

In corona-tijd is het magazijn alleen geopend op afspraak, mail voor een afspraak naar magazijn@cxclub.nl. Buiten corona-tijd is het clubmagazijn iedere 1e en 3e zaterdag van de maand geopend van 11 uur ’s ochtends tot 3 uur ’s middags (11.00-15.00).

Waar te vinden?

Sinds januari 2012 is ons clubmagazijn te vinden op een prachtlocatie te Arkel (Z-Holland), vlakbij Gorinchem. Op het kaartje hieronder kan je goed zien waar je moet zijn, er is alleen één maar… Je kan niet voor de deur van het nieuwe magazijn parkeren (dit is het enige addertje onder het gras van deze superlocatie). Parkeren kan je bij punt ‘A’ op de kaart (voor de deur van bedrijf ‘Illbruck’, zij zijn op zaterdag gesloten), vervolgens is het ongeveer 200 meter lopen naar ons magazijn, punt ‘B’ op de kaart.

Grotere onderdelen mag je uiteraard voor de deur van het magazijn in- of uitladen.

Adres:

Citroën CX Club Nederland, magazijn
Vlietskade 1712
4241 WJ Arkel

Email: magazijn@citroen-cxclub.nl

Telefoon: 0619696218 (alleen bereikbaar tijdens openingsuren)