Voorjaarsrit (met technisch Onderdeel)

Wanneer
07/04/2019
Hele dag

Locatie
Resort Land & Zee 


Voorjaarsrit zondag 7 april 2019
SCHOUWEN-DUIVELAND

In de beste traditie van de Citroën CX Club Nederland is de Voorjaarsrit een mooie tocht om lekker op pad te gaan met elkaar en de CX.  Zondag 7 april a.s. is het zover en we doen dan de provincie Zeeland aan, een mooie regio die niet zo vaak bezocht wordt.

Als startlocatie hebben we gekozen voor Resort Land & Zee in Scharendijke. Hiervandaan gaan we een mooie tocht maken door de provincie  waar we een andere kijk op Schouwen-Duiveland  en het eiland Tholen  kunnen krijgen. De rit zal meer naar het oosten eindigen zodat iedereen ook na de rit weer vlot naar huis kan rijden.

We stellen het erg op prijs als je je  van te voren aanmeld, zodat we weten hoeveel mensen ongeveer zullen komen. Je kunt je opgeven via evenementen@cxclub.nl

De inschrijfkosten bedragen € 5.00 per persoon en deze zijn op de dag zelf te voldoen (liefst gepast). De ontvangst voor u is geregeld en er wordt voor iets lekkers bij de koffie of thee gezorgd. Uiteraard is er ook weer een duidelijke route beschikbaar zodat u zonder problemen van de rit kunt genieten. Alle overige consumpties zijn voor eigen rekening.

We verzamelen vanaf 11.00 uur bij :

Resort Land & Zee 
Rampweg 28

4326 LK Scharendijke 

We willen dan rond 12.30 starten met de rit.

Het eindpunt van deze rit bevind zich bij bowling de Thoolse Brug in Tholen , bijna op de grens van Zeeland en Brabant. Hier vandaan kun je eenvoudig weer naar Rotterdam of Breda. Hier is ook een mogelijkheid om wat te eten, alleen vraagt men dan om dit vooraf zelf te reserveren. Men heeft een speciale aanbieding van het hoofdgerecht voor € 16.75 waar voor ieder wat wils bij zit. Reserveren graag rechtstreeks   via info@bowlingdethoolsebrug.nl of 0166-600226.

 

De Clubshop zal aanwezig zijn en eventuele bestellingen kunnen daar worden opgehaald, dit in overleg met Leo Jansen, onze Clubshop beheerder.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.