Veerbollenparty

Wanneer
26/01/2020
13:00 - 17:00

Locatie
CX Clubmagazijn


Het jaar 2019 loopt bijna ten einde en dan ga je, ook als commissie, eens reflecteren op wat geweest is. En toen we terugkeken op de Veerbollenparties van de afgelopen jaren, constateerden we dat alsof het elk jaar grootser en spectaculairder werd, of toch minstens zo spectaculair als het jaar daarvoor. En dat, terwijl onze CX Club toch ook zoveel in eigen huis heeft!
Het leek ons daarom een goed idee, om bij de Veerbollenparty 2020 eens terug naar de basis te gaan en deze te organiseren bij ons eigen Clubmagazijn. Wie de Relaxmiddag, hartje zomer van 2019 heeft bezocht, weet dat het daar reuze gezellig is en eigenlijk willen we dit concept een klein beetje kopiëren, maar dan bij een lagere temperatuuren hopelijk met méér leden.
Maar ho, geen paniek, er zal voor voldoende warmte gezorgd worden.
Allereerst zullen we zorgen voor de beschutting van partytenten, we zullen professionele terrasverwarming laten aanrukken en… er zal een rijk
gevulde Winterbarbecue zijn!

Etienne en Richard van de Evenementencommissie zullen hoogstpersoonlijk onvervalste Champagne, rechtstreeks uit Frankrijk halen en zo kunnen we, inclusief oliebollen, feestelijk proosten op een hopelijk weer net zo gezellig en succesvol nieuw (club)jaar.

Parkeren kan op het parkeerterrein van bedrijf ‘Tremco lllbruck’
(Vlietskade 1032) en vervolgens is het ongeveer 200 meter lopen naar
ons magazijn, aan de overkant van de weg.
Attentie: In verband met de noodzakelijke inkopen vooraf, verzoeken wij u vriendelijk om vóór vrijdag 24 januari door te geven indien u wilt
komen, zodat we geen bederfelijke etenswaren hoeven weggooien. Gaarne uw aanmelding naar: evenementen@citroen-cxclub.nl Heeft u nog onderdelen nodig voor uw CX, dan is dat een mooie gelegenheid! Kunt u goed voorbereid aan het naderende nieuwe seizoen beginnen. Laat van tevoren even weten wat u zoekt via: magazijn@citroen-cxclub.nl zodat de Magazijncommissie dit klaar kan leggen.
Natuurlijk is het ook mogelijk om tijdens de Veerbollenparty van alles te vragen op technisch- of onderdelengebied. Gezellig én nuttig dus!
Wij hopen met u allen het glas te kunnen heffen in Arkel dus graag totziens op 26 januari!

De Evenementencommissie

Wanneer: zondag 26 januari 2020
Hoe laat: vanaf 13:00 uur tot 17:00 uur
Waar: CCCN Clubmagazijn
Vlietskade 1712, 4241 WJ Arkel

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.