Veerbollenparty

Kaart wordt geladen...

Wanneer
21/01/2018
00:00

Locatie
Beeld en Geluid


Ja, lieve kijkbuiskinderen, zet zondag 21 januari maar vast op jullie kalenders, want dan verplaatsen wij ons CX praathuis naar Hilversum en wel naar het spectaculaire Beeld en Geluid, waar TV- en radionostalgie tot leven komen! Hier kunnen jullie bijvoorbeeld de originele poppen uit het beroemde Dierenbos bewonderen, of de showtrap wan Willem Ruis afdalen. Presenteer zelf het nieuws en wees een ster in Avro’s Toppop. Schaterlachen om Van Kooten & de Bie, Theo & Thea of Lullo’s uit Jiskefet? Er staat ruim een miljoen uren aan bewegend beeld- en geluidsmateriaal tot jullie beschikking. Kortom lieve kijkbuiskinderen, een onvergetelijke ervaring die jullie niet willen missen!

Vanaf 10:30 uur zijn jullie van harte welkom bij Beeld en Geluid in het Atrium oftewel binnenterras. Daar kunnen jullie alvast op eigen gelegenheid genieten van een glaasje grenadine (of koffie) met eventueel wat beukennootjes erbij en natuurlijk gezellig bijpraten met de andere leden. Om 13:30 uur zal dan het nieuwe clubjaar door de voorzitter worden ingeluid met een feestelijk glaasje bubbels en natuurlijk de traditionele olibol en vanaf 14:00 uur mogen jullie dan al je (jeugd)helden gaan ontdekken in het gedeelte dat met een heel modern woord de ‘Experience’ wordt genoemd.
Dit alles wordt jullie aangeboden door de CX Club Nederland, waarbij we wel moeten vermelden dat de consumpties (m.u.v. bubbels en oliebollen) en het parkeren voor eigen rekening zijn.

Attentie

Wegens de te verwachte belangstelling geldt een maximum van 2 volwassenen per lidmaatschap (extra mensen dienen zelf een toegangskaartje te kopen) en worden jullie verzocht je van tevoren (vóór 18 januari) op te geven bij evenementen@cxclub.nl

Vermeld in de e-mail je naam, lidnummer en met hoeveel personen (volwassene, kinderen) jullie zullen komen.
Heb je een museumkaart of VIP-kaart van de BankGiroloterij, neem deze dan mee, want dit scheelt de club entreekosten.

Lokatie
Beeld en Geluid
Mediaparkboulevard 1
1217 WE Hilversum

(Als het navigatiesysteem dit adres niet herkent, toets dan in: Sumatralaan 45 1217 GP)

Parkeren
Beeld en Geluid beschikt over een eigen parkeergarage aan de achterzijde van het gebouw. Volg de verwijsborden “P Beeld en Geluid” op het Media Park.
Het tarief is € 1,50 per uur (max. dagtarief € 9,00).
Wanneer deze garage vol is, parkeer dan op het parkeerterrein van het Media Park aan de overzijde van het gebouw (€ 1,50 per 50 minuten b/ geen max dagtarief).

Niet met de auto
Beeld en Geluid ligt op 2 minuten lopen van het NS-station Hilversum Media Park. Daarnaast rijdt elk half uur buslijn 107 vanaf NS-station Hilversum. Deze stopt voor de deur van Beeld en Geluid.

 

Geef een reactie