Veerbollenparty 2017

Wanneer
15/01/2017
10:00 - 17:00

Locatie
Louwman Museum


great-hall-850-02Veerbollenparty 2017         

 

In het jubileumjaar van de Citroën CX Club Nederland willen wij jullie graag uitnodigingen voor de veerbollenparty die gehouden gaat worden op zondag 15 januari 2017. We proberen altijd een mooie locatie te vinden voor dit evenement en we menen deze  gevonden te hebben in Den Haag bij het Louwman Museum.

Beste leden,

Helaas is de termijn om uzelf op te geven voor de veerbollenparty van 15 januari afgelopen zondag verlopen.

U kunt zich niet meer opgeven voor dit evenement, wij hebben het aantal deelnemers moeten melden en strikt vastleggen. U kunt dan , als u zich niet opgegeven heeft, niet bij de kassa melden voor de CX Veerbollenparty.

Wij vragen uw begrip hiervoor.

Mocht u in het bezit zijn van een museum jaarkaart dan vragen wij u die voor het museum te gebruiken en hoeft de vereniging geen toegang tot het museum te betalen.

Namens de organisatie

Richard de Kruijf

Het Louwman Museum herbergt ‘s werelds oudste privécollectie automobielen, bijeengebracht door twee generaties van de familie Louwman. De basis werd reeds in 1934 gelegd en inmiddels omvat de collectie ruim tweehonderdvijftig antieke en klassieke automobielen. Kenners beschouwen de collectie als één van de mooiste ter wereld. Het museum straalt passie uit.

De collectie is gehuisvest in een specifiek voor dat doel gebouwd museum in Den Haag, de stad waar P.W. Louwman de verkoop van Dodge- en Chrysler-automobielen in Nederland begon. Het museumgebouw, ontworpen door de Amerikaanse architect Michael Graves, is in harmonie met de historische omgeving. Ook de omringende landschapsarchitectuur van Lodewijk Baljon is in evenwicht met het gebouwontwerp.

Wij bieden u als lid de mogelijkheid dit mooie museum te bezoeken, en wij zullen om 13.30 in de grote ontvangsthal op de gegane grond samen het glas heffen op het jubileum jaar.

veerbol2017-1

In tegenstelling tot de gebruikelijke evenementen verzoeken wij u om u aan te melden via evenementen@cxclub.nl met vermelding van het aantal personen en uw lidmaatschapsnummer. Op de dag zelf kunt u zich aan de kassa melden voor de toegangskaarten en een parkeermunt voor de parkeerkelder. De toegang bieden wij u aan voor maximaal 2 volwassenen. Neem ook uw lidmaatschapskaart mee zodat het voor het museum duidelijk is dat u lid bent van de Citroën CX Club Nederland.

 

Het programma is als volgt:

– vanaf 10.00 uur toegang tot het museum (roken verboden).

– om 13.30 uur toast met oliebollen op het nieuwe clubjaar (25 jarig jubileum Citroën CX Club Nederland!).

–  tot 17.00 uur toegang tot het museum.

 

Adres:

Louwman Museum , Leidsestraatweg 57,  2594 BB Den Haag

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.