Technische dag 19 mei bij Auto Annema te Dokkum

Kaart niet beschikbaar

Wanneer
19/05/2019
Hele dag

Locatie
Auto Annema


EERSTE TECHNISCHE EVENEMENT 2019

Op zondag 19 mei 2019 vindt de eerste technische dag plaats.
Traditiegetrouw vond deze eerste technische dag plaats bij Très Beau in Leerdam. De TC heeft echter gemeend te moeten breken met deze traditie en zoekt het hogerop. Waren wij reeds eenmaal in zuidelijk Limburg te gast, ditmaal kiezen we voor de meest noordelijke (Friese) locatie.

Auto Annema in Dokkum; het eindpunt van de Remmen Los rit, een coproductie van de Evenementencommissie en de Technische Commissie, zal wederom de deuren openen om U gastvrij te ontvangen.

De gebruikelijke zaken zullen de revue passeren zoals inspecties, zelf uit te voeren kleine reparaties (zo nodig met ondersteuning van een technisch specialist) en het beantwoorden van vragen

De inspecties hebben slechts een informatief karakter en kunnen niet worden gezien als een vervanging van uw APK. Het is ook niet de bedoeling om onderhoudsbeurten uit te voeren. Wij zullen bij gelegenheid bij alle CX’en, ook als u voor de gezelligheid komt, onze vijfminutencheck uitvoeren: een simpele check van verlichting, banden en vloeistoffen  Zoals u van ons gewend bent zal de inwendige mens niet  vergeten worden.

NOTEER IN UW AGENDA:

TECHNISCHE DAG CX CLUB-19 MEI 2019

Adres: Holwerderweg 36, 9101 PA Dokkum
info@autoannema.nl Telefoon 0519-22 3019

AUTO ANNEMA

Auto Annema is ook bekend van Citrofiel.nl
www.citrofiel.nl

Aanmelden voor deze technische dag
vóór 15 mei 2019 via tc@citroen-cxclub.nl.

Graag tot dan!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.