Nachtrit CX- en XM club

Kaart wordt geladen...

Wanneer
25/11/2017 - 26/11/2017
19:00 - 01:00

Locatie
Grand Cafe Rutgers


Op verzoek van een aantal leden hebben we besloten om dit jaar hebben weer eens een nachtrit uit te zetten. Deze keer doen we dit samen met de Citroën XM Club.

 

Meer dan een toertocht

De rit in het donker is een absolute aanrader voor mensen die eens wat meer willen dan een eenvoudige toertocht rijden. De deelnemers worden met hun CX-en en XM’s de donkere Achterhoek ingestuurd om daar een soort van speurtocht te gaan rijden. Met behulp van gedetailleerde landkaarten moet er trajecten worden bedacht om alle opdrachten naar behoren uit te kunnen voeren. De equipe die het slimst omgaat met de opdrachten, en deze zo goed mogelijk uitvoert, zal de hoofdprijs winnen.

Het gebruik van navigatie-systemen en mobiel internet is vanzelfsprekend niet toegestaan bij dit evenement, en we vertrouwen erop dat alle deelnemers zo sportief zijn om zich hieraan te houden. Een bijrijder/navigator is een absolute must, aangezien kaartlezen en autorijden slecht samengaan. Zorg voor voldoende brandstof en een goed werkende verlichting. Verder is het belangrijk om kaartleesverlichting, vergrootglas, liniaal, clipboard en pen mee te nemen.

Lokatie, start en eindtijd

De start en finish zullen plaatsvinden bij Grand Café Rutgers in het Gelderse dorpje Lathum, wellicht bij u bekend van eerdere club-evenementen. Deelnemers kunnen zich vanaf 19.00 melden bij de inschrijftafel in het café voor de formaliteiten. Vanaf 20.00 uur kan er worden gestart, en om 1.00 uur dienen alle deelnemers weer terug te zijn. Hierna volgt de prijsuitreiking, en is er de mogelijkheid om nog even na te praten over de avonturen tijdens dit evenement.

 

CXM Menu en overnachtingsmogelijkheden

Speciaal voor dit evenement heeft Chef Eric een CXM Nachtrit diner samengesteld, zodat er voorafgaand aan het evenement nog een hapje kan worden gegeten om even bij te komen van de heenreis. Dit 3-gangen keuzemenu kost € 18,- per persoon. Het CXM-diner begint om 17.00 uur. Ook zal er worden gezorgd voor iets te eten, zodat u in de vroege uurtjes weer aangesterkt naar huis kunt rijden.
Voor deelnemers die liever in de buurt willen overnachten zijn er diverse lowbudget hotels, o.a. hotel Campanile in Zevenaar. Men dient dit vooraf op eigen initiatief te regelen (www.campanile-zevenaar-arnhem.nl).

Meedoen!

Wil je meedoen aan dit spannende CXM-avontuur, dan moet je vooraf inschrijven op “evenementen@citroen-cxclub.nl” onder vermelding van “CXM-Nachtrit”, graag met het aantal personen, en of jullie wel/niet gebruik willen maken van het speciale CXM menu voorafgaand aan het evenement.

Deelname aan dit evenement kost 20,00 euro per equipe, welke direct na inschrijving dient te worden voldaan op bankrekening nr. NL74INGB0002372181 t.n.v Penningmeester Citroen CX Club Nederland onder vermelding van CXM nachtrit 2017. De inschrijving en betaling dienen uiterlijk  21 november 2017 bij ons binnen te zijn .

Routebeschrijving:
Grand Café Rutgers, De Muggenwaard 7, 6988 BX Lathum.

Vanuit alle richtingen : A-12 Arnhem-Oberhausen afrit 27 “Westervoort”, onderaan de afrit rechtsaf de N-338 richting Lathum/Giesbeek. Op de derde rotonde linksaf en na 100 meter weer linksaf. U bent nu op de Muggenwaard. Na ongeveer 600 meter vindt u de parkeerplaats van het café aan de linkerkant van de weg.

Tot ziens in Lathum!

Namens de evenementencommissie:  Maarten Hulleman.

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.