CX Zomertour zondag 13 juni 2021 a.s.

Wanneer
13/06/2021
10:30 - 17:00

Locatie


Na een lange periode van relatieve stilte op het gebied van evenementen denken we dat er nu de mogelijkheid is ontstaan om weer een leuk evenement te organiseren, aangepast aan de huidige tijd en met inachtneming van alle regels volgens het RIVM.
CX Zomertour zondag 13 juni 2021 a.s.

Zondag 13 juni a.s. organiseren we de CX Zomertour, een tocht die gaat van Bommelerwaard tot Biesbosch en weer terug. We willen graag weer gezamenlijk wat doen en vanuit het startpunt in Kerkdriel gaan we voor een mooie tocht door de Bommelerewaard naar het unieke gebied van de Biesbosch en door leuke stadjes als Woudrichem. De Biesbosch is een mooi natuurgebied om ook een prachtige wandeling te maken dus perfect om even uit de auto te stappen.

Als startlocatie hebben we gekozen voor Restaurant Dukdalf in Kerkdriel. De rit start hier en maakt een ronde naar de Biesbosch waarna ook het eindpunt van de route in Kerkdriel ligt. We ontvangen jullie met koffie en we zorgen voor iedere deelnemer voor een lunchpakket zodat je iets lekkers hebt voor onderweg en je zelf kan kiezen waar en wanneer je een rustpauze inlast.

Vanwege de voorbereiding is het noodzakelijk om je van te voren aan te melden en aan te geven met hoeveel personen je komt. Je kunt je opgeven via evenementen@cxclub.nl , onder vermelding van naam, lidnummer, en aantal deelnemers. Aanmelden graag vóór 6 juni a.s. .

Er zijn géén inschrijvingskosten voor deze dag.

Uiteraard is er een duidelijke route beschikbaar zodat u zonder problemen van de rit kunt genieten. Ook zijn er geen vragen of wedstrijdelement, gewoon lekker CX rijden.

De koffie en het lunchpakket worden u aangeboden door de Citroën CX Club, alle overige consumpties zijn voor eigen rekening.

We verzamelen vanaf 10.30 uur bij :

5331 PG Kerkdriel

We willen dan rond 11.00 starten met de rit, al wordt deze door iedereen individueel gereden. Tot zondag 13 juni april,

Namens de evenementen commissie, Leontien van Brummelen en Richard de Kruijf

 Restaurant Dukdalf

 Zandstraat 9

5331 PG Kerkdriel

https://restaurantdukdalf.nl

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.