CX Relax middag – zondag 23 juni

Wanneer
23/06/2019
12:00 - 16:00

Locatie
Citroën CX Club magazijn


Op zondag 23 juni staat de eerste Cx Relax Middag gepland, eerder ‘Nieuwe Leden Dag’ genoemd. Deze naamwijziging hebben we doorgevoerd om de clubleden over de volle breedte uit te nodigen, maar de insteek is hetzelfde. Gedurende de dag zal het magazijn ook open zijn voor de aanwezige clubleden. 

 

Tijdens deze middag kunnen we terecht bij/in/om ons clubmagazijn, de globale planning is als volgt:
12.00-13.00: Ontvangst en lunch. Informeel
13.00-15.00: Commissie markt
15.00-16.00: Napraten en afsluiting

Tijdens de commissie markt is het de bedoeling dat de verschillende onderdelen van de club een plekje hebben waar ze geïnteresseerden kunnen vertellen over bijvoorbeeld de betreffende commissie. Zoals wij het nu voor ons zien komen er een aantal sta-tafels waar mensen kunnen aanmeren om even te kletsen. In totaal verwachten wij dat er 9 onderdelen van de club vertegenwoordigd worden, namelijk:
– Evenementen Commissie
– Technische Commissie
– Magazijn Commissie
– Redactie Commissie
– Internet Commissie
– Jeugd Commissie
– Clubshop
– Register
– Bestuur

Het doel is om de aanwezigen mee te nemen in wat er om gaat in de club en mensen warm maken om actief mee te gaan doen in ons clubleven. Wij hopen dat ieder onderdeel dit oppakt door het standje/ de tafel aan te kleden met de bezigheden van het betreffende onderdeel. Graag hoor ik wie dit oppakt per onderdeel/commissie.
De Jeugd Commissie zal het geheel faciliteren, in nauwe samenwerking met het Cx Magazijn. Mochten er nog vragen zijn hoor ik dat graag.

Met vriendelijke groet,
Namens de Jeugd Commissie
Peter van Dijk

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.