CX Najaarsrit zondag 3 oktober 2021

Wanneer
03/10/2021
10:30 - 17:00

Locatie
Autobedrijf Bart Ebben Malden


CX Najaarsrit zondag 3 oktober 2021 a.s.

De zomer is zowat voorbij en we zijn toe aan een nieuwe rit. In dit 2e corona jaar valt het niet mee om wat te organiseren voor ons als EC maar we willen jullie graag uitnodigen om deel te nemen aan de najaarsrit die op 3 oktober a.s. plaatsvindt.

De rit is nog steeds aangepast aan de huidige tijd en met inachtneming van alle regels volgens het RIVM. Houdt u dus ook aan de regels , wees gezond en blijf de afstand houden die nodig is.

We zijn op deze zondag welkom bij het bedrijf van Bart Ebben in Malden die zal zorgen dat de koffie en thee klaar staat. Het bedrijf is al jaren bekend als leverancier van nieuwe en gebruikte auto’s uit vooral de PSA stal, en haar enorme assortiment aan nieuwe en gebruikte onderdelen. Het is ook niet de eerste keer dat we van hun gastvrijheid mogen genieten.

We rijden deze rit aan de Oostkant van Nederland waarbij we de grens met onze Oosterburen raken, maar niet overschrijden. We komen door mooie stadjes en uitgestrekte gebieden met hier en daar zelfs een hairpin in de route.

Vanwege de voorbereiding is het noodzakelijk om je van te voren aan te melden en aan te geven met hoeveel personen je komt. Je kunt je opgeven via evenementen@cxclub.nl , onder vermelding van naam, lidnummer, en aantal deelnemers. Aanmelden graag vóór 26 september a.s. .

Er zijn géén inschrijvingskosten voor deze dag.
 
   We verzamelen vanaf 10.30 uur bij :
Autobedrijf Bart Ebben Malden
Sluisweg 18
6581 KA Malden

 

Uiteraard is er een duidelijke route beschikbaar zodat u zonder problemen van de rit kunt genieten. Ook zijn er geen vragen of wedstrijdelement, gewoon lekker CX rijden.

De koffie en thee worden u aangeboden door de Autobedrijf Bart Ebben Malden, alle overige consumpties zijn voor eigen rekening. Er zijn ook diverse uitspanningen onderweg om te stoppen en eventueel een lunch te nemen. Net als de zomertour hebben we alleen een startplaats geregeld, en de route loopt tot een parkeerplaats aan de rand van vestingstad Grave. Hier is verder geen samenkomst meer, maar het is de moeite waard op eigen gelegenheid even door dit plaatsje te lopen.

 We willen dan uiterlijk rond 12.00 starten met de rit, al wordt deze door iedereen individueel gereden. Let op : In het laatste clubblad stond de datum niet juist: het is ZONDAG 3 OKTOBER

Tot dan!

Namens de evenementen commissie,

Huub Kerskes en Richard de Kruijf

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.