CCCN Technisch Evenement.

Kaart wordt geladen...

Wanneer
18/11/2017
10:00 - 15:00

Locatie
HAN automotive


Op zaterdag 18 november vindt er weer een Technische Evenement plaats, maar nu eens in een heel ander jasje. De Citroën CX Club is die dag speciale gast op de Open Dag van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN) te Arnhem, Clublid Wijnand Zwart, zelf docent Autotechniek aldaar, zal deze dag onze gastheer zijn. Natuurlijk is dit de uitgelezen kans om veel op te steken maar ook om tegelijkertijd de CX en onze club te promoten bij de jeugdige generatie!

 

Wat staat er op het programma?

  • CX’en van clubleden kunnen op de brug worden geïnspecteerd door leden van de Technische Commissie, waarbij ook (aankomende) studenten mogen meekijken.
  • De HAN beschikt over een heuse windtunnel waar schaalmodellen van 1:18 in passen! Uiteraard gaan we hier een schaalmodel van een CX in plaatsen en Wijnand zal uitleg geven over aerodynamica.
  • Voor aankomende studenten én clubleden worden door docenten korte proeflessen gegeven over verbrandingsmotoren en/of elektro.
  • In het laboratorium zullen allerlei proefopstellingen in werking te zien zijn, zoals een wegdeksimulator, motorenproefstanden, waterstofgas-brandstofcelopstelling en nog veel meer.

De open dag begint om 10:00 en duurt tot 15:00. Er zal gezorgd worden voor de inwendige mens en het wordt beslist een zeer gezellige en leerzame dag!

 

Houd de komende weken ook uw inbox en de website in de gaten want u ontvangt op een later tijdstip nog aanvullende (praktische) details over deze dag.

lokatie:

HAN automotive
Ruitenberglaan 29
6826 CC ARNHEM

Aanmelden

Wilt u zich opgeven om uw CX te laten controleren op de hefbrug? Of wilt u gewoon gezellig langskomen?

Geeft het alstublieft eventjes door via:

evenementen@cxclub.nl

Dat maakt het voor ons en onze gastlokatie prettiger om alles in te plannen.

U bent van harte welkom, dus graag tot ziens op 18 november.

Leontine van Brummelen
Namens HAN, de technische Commissie en de Evenementen Commissie.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.