CCCN Nachtrit: La bataille nocturne des Ardennes

Wanneer
23/11/2019 - 24/11/2019
17:00 - 00:30

Locatie
Landgoed Heerderberg


CCCN Nachtrit: La bataille nocturne des Ardennes

Wanneer:
23/11/2019, 17.00-00.30u

Locatie:
Landgoed Heerderberg, Pater Kustersweg 20, 6267 NL Cadier en Keer

Jazeker, ook dit jaar is het ons weer gelukt een uitdagende Nachtrit op touw te zetten. Deze keer eens niet in de inmiddels ‘vertrouwde’ omgeving van Lathum, maar diep in het duistere Zuiden van Nederland…én verder!
Deze rit zal de geschiedenis ingaan als La bataille nocturne des Ardennes, oftewel de nachtelijke slag om de Ardennen. Dus neem uw paspoort mee, want we zullen de Belgische grens passeren en op onbekende donkere paden onze weg zoeken, strijdend om de Gouden, Zilveren en Bronzen Veerbol.

Zoals u gewend bent, vormt de nachtrit geen eenvoudige bolletje-pijltje rit, maar kent de route een sportief element waarbij kaartlezen en logisch denken een belangrijke rol spelen.
Het is daarom wel essentieel om de rit met minstens twee personen te rijden, zodat er altijd één navigator aan boord is en één chauffeur.

De startlocatie is Landgoed Heerderberg, https://www.heerdeberg.nl .
Vanaf 17:00 uur zal daar een mogelijkheid zijn om aan te schuiven aan het diner (optioneel en voor eigen kosten) waarna om 20:00 uur een briefing volgt en we van start zullen gaan.

Na een ongetwijfeld enerverende tocht, zullen we rond een uur of 00:30 bij cafe “Old Inn” te Cadier en Keer aankomen, waar de inwendige mens zoals vanouds versterkt zal worden met iets warms en/of een heerlijk koel drankje.

In verband met het afdrukken van de benodigde landkaarten en opdrachtvellen, is het belangrijk dat we exact weten wie er zal deelnemen met de Nachtrit. Daarbij dient het inschrijfgeld à € 20,00 per equipe vooraf voldaan te zijn via onze Penningmeester op IBAN: NL74 INGB 0002 372 181 o.v.v. naam en lidnummer.
Aanmeldingen en betalingen moeten binnen zijn vóór vrijdag 22 november 2019. Aanmelden gaat middels een email naar: evenementen@citroen-cxclub.nl
Gaarne het aantal personen vermelden, het type auto en of u al dan niet wilt deelnemen aan het diner vooraf

Na uw inschrijving zult u per email tijdig nadere informatie en uitleg ontvangen over dit evenement.

We zullen tevens clubs uit de omliggende landen uitnodigen, zodat we hopelijk ook weer een aantal van onze Citrovrienden van de CX Club Deutschland, CX Passion en Citrosfeer mogen verwelkomen!

Wij zijn razend benieuwd wie de Slag om de Ardennen zal winnen en naar huis zweeft met de Gouden Veerbol.

Graag tot 23 november!
De Evenementencommissie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.