Concours d’Elegance paleis Soestdijk

Kaart niet beschikbaar

Wanneer
24/08/2019 - 25/08/2019
Hele dag

Locatie
Paleis Soestdijk


CONCOURS D’ELEGANCE VAN APELDOORN NAAR SOESTDIJK

APELDOORN, 25 januari 2019 – Het bekende Concours d’Elegance Paleis Het Loo ondergaat een aantal belangrijke wijzigingen. Belangrijkste wijziging is zonder twijfel de keuze voor een nieuwe locatie: de velden van Paleis Het Loo worden verruild voor de parkachtige tuinen van Paleis Soestdijk.

Voor de editie van 2019 verhuist het Concours d’Elegance van Apeldoorn naar een nieuwe locatie, het centraal gelegen Paleis Soestdijk. De locatie mag anders zijn, de basisingrediënten zijn hetzelfde: auto’s van wereldklasse in een koninklijke omgeving.

Website….

Graag informeren we jullie nader over de deelname van Citroën aan het Concours d’Elegance op Soestdijk op 24-25 augustus.

Invulling Concours d’Elegance

Voor het Concours zelf zoeken we de 30 mooiste Citroëns in originele staat op Nederlands kenteken. Dit samen met de Citroën clubs. De jury van het concours zal zaterdag een ronde maken langs deze auto’s en zondagochtend de winnaar bekend maken. Ook vragen we het publiek te stemmen op hun favoriet, deze wordt zondagmiddag bekend gemaakt. Citroën staat voor het paleis om het standbeeld van Juliana en Bernard. Een concept car mag niet ontbreken in het geheel. De invulling van de 30 Citroëns die er staan is aan Citroën Contact

Tot slot

We wensen jullie een mooi verblijf op La Ferté Vidame in juli voor degenen die gaan en zien jullie graag terug 24-25 augustus  op Soestdijk!

Met vriendelijke groeten, Anne Lobbes

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.