CX Najaarsrit zondag 3 oktober 2021 a.s. Let op, graag aanmelden voor 26 september!

De zomer is zowat voorbij en we zijn toe aan een nieuwe rit. In dit 2e corona jaar valt het niet mee om wat te organiseren voor ons als EC maar we willen jullie graag uitnodigen om deel te nemen aan de najaarsrit die op 3 oktober a.s. plaatsvindt.

De rit is nog steeds aangepast aan de huidige tijd en met inachtneming van alle regels volgens het RIVM. Houdt u dus ook aan de regels , wees gezond en blijf de afstand houden die nodig is.

We zijn op deze zondag welkom bij het bedrijf van Bart Ebben in Malden die zal zorgen dat de koffie en thee klaar staat. Het bedrijf is al jaren bekend als leverancier van nieuwe en gebruikte auto’s uit vooral de PSA stal, en haar enorme assortiment aan nieuwe en gebruikte onderdelen. Het is ook niet de eerste keer dat we van hun gastvrijheid mogen genieten.

We rijden deze rit aan de Oostkant van Nederland waarbij we de grens met onze Oosterburen raken, maar niet overschrijden. We komen door mooie stadjes en uitgestrekte gebieden met hier en daar zelfs een hairpin in de route.

Lees verder….