Rubriques Registres

Rubrique-registre1Verzamelvirus

Zoals u uit Rubriques Registres waarschijnlijk wel hebt kunnen opmaken, ben ik gezegend (of behekst, streept u door wat u niet van toepassing acht) met een verzamelvirus. Eén exemplaar van iets is gewoon een exemplaar, maar twee exemplaren zijn het begin van een verzameling. Zo is het CX Register ook begonnen, toen ik een paar foto’s van CX-en op mijn harde schijf had opgeslagen, spoorde de verzamelvirusstem in mijn hoofd me aan om ook die verzameling maar eens compleet te gaan proberen
te krijgen. En als verzamelaar ben ik ook voorzichtig met stukken uit collecties: voor het digitale archief is dat niet relevant maar met modelletjes, tijdschriften en boeken ga ik voorzichtig om.

Onze registerman is de archivaris van de CX-en in de club (en daarbuiten) om zodoende een beter overzicht te krijgen van de CX die er nog rondrijden dan wel gestald staan. Hier kunt u de gegevens van uw voiture opsturen voor het register. Alle informatie met betrekking tot de CX worden bijgehouden en het registerformulier is dan ook een uitgebreide lijst van mogelijke opties. Het registerformulier maakt makkelijker door het plaatsen van vinkjes bij bepaalde opties zodat u eenvoudig zoveel mogelijk gegevens kunt in/toevoegen. Ook als u wijzigingen aan uw CX heeft gedaan (b.v. andere kleur oid) dan kan u dit ook middels dit formulier aan/toevoegen zodat een zo goed mogelijk actueel beeld ontstaat.

 Vul per CX een(1) vragenlijst in. Ook een of meerdere foto’s van uw auto zouden wij graag ontvangen. Voeg deze toe aan dit formulier , stuur digitale foto’s van zo hoog mogelijke kwaliteit. Heeft u gegevens en/of foto’s van CX-en die u niet meer in het bezit heeft? Wij stellen ALLE gegevens en foto’s op prijs!

Open het online registratieformulier

Op de pagina hier vindt u een link naar het vernieuwd Registerformulier: in de loop der tijd zijn we steeds meer informatie gaan verzamelen, het oude formulier was dus aan een opknapbeurt toe. Als u nog nooit een dergelijk formulier naar register@cxclub.nl heeft opgestuurd, dan is dit uw kans, en ook als u de nog niet eerder gevraagde details met ons wilt delen dan houd ik mijzelf en het bovenstaande emailadres aanbevolen. Wilt u liever een formulier met pen invuller en opsturen, dan kan u op de link hieronder klikken, het formulier downloaden, invullen en opsturen.

Download het PDF registerformulier

Jaco Jonker