CX Club

De Citroën CX is een bijzondere voiture waarover liefhebbers urenlang kunnen spreken. Daarom besloot een groep enthousiaste mensen op 20 september 1992 de Citroën CX Club Nederland (CCCN) in het leven te roepen. Zij koesteren de CX en steken er veel energie in Citroëns van dit type zo lang mogelijk in stand te houden.

Alle ruimte voor CX-liefhebbers

De Citroën CX Club Nederland biedt liefhebbers alle ruimte om ervaringen uit te wisselen, schenkt in brede zin aandacht aan de bijzondere eigenschappen en techniek van de CX en organiseert activiteiten, die haar leden op een leuke manier in contact laten komen met hun passie en met elkaar. Iedereen die de Citroën CX een warm hart toedraagt, kan binnen de vereniging zijn of haar enthousiasme over de styling, het karakter, het comfort, de techniek en de rijeigenschappen delen met honderden andere liefhebbers. Een opvallend fenomeen is de uitmuntende sfeer binnen de CX Club en de vele sociale contacten die daaruit voortvloeien. Het bestuur en de leden beschouwen dit als zeer waardevol.

Groeiend aantal leden

De CCCN heeft nu circa 750 hoofd- en gezinsleden met gezamenlijk enkele duizenden CX’en en dat aantal blijft groeien vanwege de toenemende belangstelling voor deze limousine. Met een aantal CX’en binnen de vereniging dat het aantal mensen ruim overtreft, kan de auto een mooie toekomst tegemoet gaan en bestaat er in de vereniging ook een grote variëteit aan uitvoeringen.

Facebook

U kunt de CX club ook volgen op Facebook, Link