CitroMobile 2020 geannuleerd!

Toekomst CitroMobile

Na 25 jaar succesvol jaarlijks in het eerste volle weekend van mei CitroMobile te hebben georganiseerd is er voor het jaar 2020 een probleem ontstaan. In 2020 is namelijk de Expo Haarlemmermeer niet beschikbaar wegens het afhuren van de locatie door de UEFA voor het Europese voetbalkampioenschap. Gedurende de maanden april, mei en juni is de locatie bezet voor de pers vanuit de hele wereld om verslag te doen van dit kampioenschap.

Hoe nu verder?

Een andere locatie is de eerste gedachte maar na een aantal onderzoeken betreffende de mogelijkheden blijkt dat niet haalbaar. Eventuele hallen zijn of niet beschikbaar, te donker & somber, hebben onvoldoende parkeerfaciliteiten naast /dichtbij de hal en hebben geen gratis parkeren. Ook logistiek is het een uitdaging om eenmalig te verhuizen. Dit gaat dus niet lukken.

Wij hebben voor de mogelijkheid gekozen om in 2020 CitroMobile een keer over te slaan, een zogenaamd “sabbatical jaar”, om in 2021 op 1 & 2 mei weer als vanouds een CitroMobile te organiseren in de Expo Haarlemmermeer.

Mochten er nog vragen zijn stel die dan gerust via onze Facebook pagina of via citromobile@planet.nl

Met vriendelijke groet,
Mieke en Sabine de Vries

https://www.citromobile.nl