Eerste technische dag 2017 gehouden

Op zaterdag 25 maart 2017 is de eerste technische dag,  die traditioneel bij GarageTrès Beau te Leerdam, gehouden.

Zoals gebruikelijke werden er inspecties, en zelf uit te voeren kleine reparaties uitgevoerd, zo nodig met ondersteuning van een technisch specialist tevens kom men voor allerlei vragen een antwoord vinden.

Het begon weer als een stralende dag, wel wat fris maar het zonnetje doet zijn best. Als ik rond 10:00 bij De garage van Beau Wouda aankom is er reeds een groep van c.a. 15 mensen aanwezig en staan de eerst CX-en al op de brug.

De leden van de Technische commissie Beau Wouda, Ben van Slooten, Evert van de Meer en Steven Rodenhuis ondersteund door Marina Jansen (Magazijn commissie) en nog anderen voor het notuleren van de gevonden gebreken / opmerkingen zijn al bezig met de controles en kleine reparaties.

Als lunch is deze maal het thema “winterkost” in navolging van de afgelopen verplichte (voor de meesten van ons dan) winterstalling. Snert, boerenkool, hutspot, jus, worst en een gehaktballetje. werden door Ben en Beau geserveerd gepaard met een glaasje fris, koffie of wijn.

In de middag worden de reparaties en controles voortgezet. Uiteraard is er ook veel tijd om onderling een praatje te maken en af en toe iets op te pikken bij een reparatie, uitleg of controle.

Na het evenement konden we weer afscheid nemen en de terugtocht aanvaarden. Heerlijk rijden met de CX over de zonovergoten snelweg…..