Magazijn

(Her)opening CX-magazijn op nieuwe locatie

Zoals de meesten wel weten, hebben alle leden van de magazijncommissie zich de afgelopen maanden ontzettend in het zweet gewerkt om de nieuwe locatie van het magazijn netjes ingericht en toonbaar te krijgen. Zodat we daar weer als vanouds alle clubleden kunnen helpen met hun zoektocht naar de juiste onderdelen. Ons nieuwe magazijn begint nu heel aardig vorm te krijgen en we hebben besloten dat we op zaterdag 17 maart (de 3e zaterdag van maart, geopend van 9.30 tot 15.00 uur) klaar zijn om weer open te gaan voor publiek!

Mocht je nu niet direct een onderdeel nodig hebben, maar wel nieuwsgierig zijn, dan ben je uiteraard ook van harte welkom! We leiden je met zeer veel plezier en gepaste trots rond in ons nieuwe magazijn onder het genot van een kop koffie (of thee). Alle gegevens omtrent het adres en de openingstijden vind je onderaan deze pagina.

Magazijn

Of je nu een CX hebt om in te rijden of om aan te sleutelen, één ding hebben alle CX’en gemeen…. Ze gaan allemaal een keer stuk! En dan heb je onderdelen nodig!
Sinds 2001 heeft de CX club hiervoor een magazijn in het leven geroepen dat in 10 jaar tijd is uitgegroeid van een verzameling onderdelen naar een groot, professioneel opgezet, levendig en zeer actief onderdelenmagazijn, voor èn door clubleden!

Naast het inkopen van onderdelen, het demonteren van sloopauto’s en het bedienen van clubleden (onze ‘klanten’), is het clubmagazijn vooral een centraal broeinest van activiteiten, levendigheid en ontwikkelingen binnen de club.

De magazijncommissie probeert op de hoogte te blijven van alle technische ontwikkelingen op CX gebied. We proberen te signaleren welke onderdelen schaars worden, welke onderdelen nog nieuw te krijgen zijn en welke onderdelen nagemaakt moeten en kunnen worden.

Openingstijden

Het clubmagazijn is iedere 1e en 3e zaterdag van de maand geopend van half 10 ’s ochtends tot 3 uur ’s middags (9.30-15.00). We zijn van plan om te gaan experimenteren met een incidentele zondagopening, maar dat is op dit moment nog niet concreet, dus hou svp de website en het clubblad in de gaten voor wat betreft de laatste berichtgeving over dit onderwerp.

Waar te vinden?

Sinds januari 2012 is ons clubmagazijn te vinden op een prachtlocatie te Arkel (Z-Holland), vlakbij Gorinchem. Op het kaartje hieronder kan je goed zien waar je moet zijn, er is alleen één maar… Je kan niet voor de deur van het nieuwe magazijn parkeren (dit is het enige addertje onder het gras van deze superlocatie). Parkeren kan je bij punt ‘A’ op de kaart (voor de deur van bedrijf ‘Illbruck’, zij zijn op zaterdag gesloten), vervolgens is het ongeveer 200 meter lopen naar ons magazijn, punt ‘B’ op de kaart.

Grotere onderdelen mag je uiteraard voor de deur van het magazijn in- of uitladen.

Adres:

Citroën CX Club Nederland, magazijn
Vlietskade 1712
4241 WJ Arkel

Email: magazijn@citroen-cxclub.nl

Telefoon: 0619696218 (alleen bereikbaar tijdens openingsuren)

Grotere kaart weergeven