Inschrijven dagprogramma 25 jarig jubileum CCCN

Dagbezoek 25 jaar CCCN

Dagbezoekers voor 25 jarig jubileumn
 • Introductie

  Wij kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar voor wie het nog niet wist: de CX Club viert dit jaar haar 25-jarig bestaan en viert dit groots in het weekend van 25 t/m 27 augustus op Recreatiepark de Flaasbloem in Chaam (nabij Breda).
  En iedereen is uitgenodigd!!! Breng je CX mee, of kom met een ander voertuig en geniet van alle CX’en, van de CX Kleurenregenboog, van de culinaire BBQ, ga uit je dak tijdens de discoavond rond de nu al legendarische CX BreakDance, scharrel dat felbegeerde onderdeel op (of ruim je schuur op) tijdens de gratis kofferbakverkoop, maak een rondrit door de prachtige omgeving en overnacht op kruipafstand op onze CX-Camping!
  Uiteraard kun je ook voor een dag komen, graag hier even opgeven!
 • Als u geen lid bent vul hier dan GEEN in
 • Voer a.u.b. een waarde in tussen 1 en 10.
  Geef hier op met hoeveel personen u deelneemt. Dit om alles in goede banen te leiden.
  U kunt ook deelnemen zonder een accommodatie te huren en alleen over dag komen. Graag hier opgeven op welke dagen u komt.
 • Graag hier opgeven met welk auto u komt, type CX of aangeven met wat voor andere auto (bijvoorbeeld SM + DS kunnen wellicht ook op het terrein)
  De CX’en kunnen we namelijk waarschijnlijk allemaal op het terrein kwijt en andere wagens zullen dan op een andere parkeerplaats een plek moeten vinden. Dit is wel van belang als er zeer veel dagbezoekers komen om door te kunnen nemen met de Flaasbloem
 • Kleur van uw deelnemende CX als u meer wilt doen met de kleurententoonstelling.
 • Deelname

  Deelname aan het dagprogramma is gratis. U kunt zich ook opgeven voor deelname (tegen betaling) aan de BBQ op zaterdag. Zie hiervoor het inschrijfformulier BBQ op de site.