CCCN Najaarsrit 2017

Kaart wordt geladen...

Wanneer
01/10/2017
10:30 - 17:30

Locatie
Het Engelse werkzondag 1 oktober 2017

Zwolle – Deventer

 

Iedereen is weerterug van vakantie, de sleur van alledag is weer hevig aanwezig, maar er is een lichtpuntje: de najaarsrit! Op zondag 1 oktober is het zover, deze keer starten we in Zwolle. De route is zoals u die van ons gewend bent: leuke kleine weggetjes, een boel natuurschoon en allerhande mogelijkheden om even ergens rond te kijken of een restaurantje of cafeetje te bezoeken.

 

 

De rit is ongeveer 110 kilometer lang, en we starten tussen 11.00 en 12.00 uur vanuit Uitspanning Het Engelse Werk in Zwolle (zie www.hetengelsewerk.nl). Er is daar vanaf 10.00 uur gelegenheid voor een kopje koffie. Rond 16.00 uur verwachten we u dan weer op het eindpunt van de route, het Fooddock in het zuiden van Deventer. Dat is een tot ‘foodhal’ omgebouwde monumentale graansilo, waar je bij allerlei kleine stands de meest uiteenlopende hapjes en drankjes kunt krijgen (www.fooddock.nl).

 

Vanuit Deventer kunt u relatief eenvoudig weer de grote weg op (A1/A50), zodat de thuisreis niet al te lang hoeft te duren.

Deelname aan de tocht is gratis voor clubleden en hun introducees.

 

Belangrijk

Mocht u interesse hebben om mee te rijden, dan willen we u verzoeken om u vooraf even aan te melden via het speciaal daarvoor aangemaakte mailadres cxnajaarsrit@gmail.com. Dat geeft ons als organisatie een indicatie van de hoeveelheid deelnemers, en dat is vooral naar de start- en eindlocatie toe nogal belangrijk. Die willen gewoon weten waarop ze kunnen rekenen, vandaar. En het geeft ons de mogelijkheid u direct op de hoogte te houden van nieuws rond de rit, extra informatie en eventuele wijzigingen.

 

Aanvliegroute

De startlokatie is gelegen aan Het Engelse Werk 4, 8019 BM Zwolle. Hoe komt u daar?

– Vanaf het noorden  via de A28 neemt u afslag 18 (Zwolle-Zuid) en neemt u het verkeersplein voor driekwart, richting Hattem, N337.

– Vanaf het zuiden via de A28 neemt u afslag 18 (Zwolle-Zuid) en neemt u op het verkeersplein de eerste afslag, richting Hattem, N337.

Vervolgens gaat u meteen na het verkeersplein rechtsaf richting Hattem. Na het viaduct over de Willemsvaart neemt u de eerste weg links (Ruiterlaan). Aan het einde rechtsaf en de weg door het park volgen naar ‘Uitspanning Het Engelse Werk’. Dit staat goed aangegeven met bordjes.

 

Graag tot dan!

Geef een reactie