CX Club viert dit jaar haar 25-jarig bestaan

Wij kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar voor wie het nog niet wist: de CX Club viert dit jaar haar 25-jarig bestaan en viert dit groots in het weekend van 25 t/m 27 augustus op Recreatiepark de Flaasbloem in Chaam (nabij Breda).

En iedereen is uitgenodigd!!! Breng je CX mee, of kom met een ander voertuig en geniet van alle CX’en, van de CX Kleurenregenboog, van de culinaire BBQ, ga uit je dak tijdens de discoavond rond de nu al legendarische CX BreakDance, scharrel dat felbegeerde onderdeel op (of ruim je schuur op) tijdens de gratis kofferbakverkoop, maak een rondrit door de prachtige omgeving en overnacht op kruipafstand op onze CX-Camping!

En… er is ook een CX-noviteit in aanbouw, waar we gegarandeerd véél plezier van/rond zullen gaan beleven, met een knipoog naar onze ICCCR-stand. Het blijft nog even een verrassing, maar zeker weten dat dit (letterlijk) in de smaak gaat vallen!

It’s going to be awesome, dus hoort zegt het voort. Inschrijven kan via de website van de CX Club: http://www.citroen-cxclub.nl/evenement/25-jaar-cccn-2/

Tot dan!!

enthousiast.